Våra Tjänster

Vi är stolta över att erbjuda en omfattande uppsättning måleritjänster som är skräddarsydda för att möta dina specifika behov. Oavsett om du är en privatperson eller företagare kan du lita på att vårt team av kvalificerade och erfarna målare kommer att leverera resultat av högsta kvalitet.

Måleri

Måleri kan omfatta allt från att förnya inredningen i ett hem eller en kommersiell fastighet till att skapa konstnärliga och dekorativa element som förbättrar estetiken. Oavsett om det handlar om att måla väggar, tak, möbler eller andra ytor, är vårt erfarna team av målare specialiserade på att leverera resultat av högsta kvalitet.

Tapetsering

När det gäller tapetsering kan du lita på oss för att utföra arbetet noggrant och professionellt. Vi arbetar med olika typer av tapeter, från traditionella mönster till moderna och unika designs. Vårt team kan hjälpa dig att välja rätt tapet som passar din stil och preferenser.

Fasadmålning

Fasadmålning är en av de viktigaste tjänsterna vi erbjuder på Skärgårdens Måleri i Göteborg AB när det gäller att förbättra utseendet och skydda byggnader. Vi förstår att fasaden är det första intrycket en byggnad ger och att det är viktigt att den hålls i gott skick. Vår erfarna personal är specialiserad på fasadmålning och kan hjälpa till att återställa och förnya utseendet på din byggnad.

vit färg på insidan av ett hus

Måleri

På Skärgårdens Måleri i Göteborg AB är vi specialiserade på att leverera förstklassiga måleritjänster till både privatpersoner och företag. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner när det gäller professionellt måleri och att erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller dina specifika behov och önskemål.

Vår erfarna personal är välutbildad och har gedigen kunskap inom måleribranschen. Vi har lång erfarenhet av att utföra olika typer av målningsprojekt och vi har byggt upp en stark rykte för vårt skickliga arbete och vår noggrannhet.

Tapetsering

Skärgårdens Måleri i Göteborg AB är stolta över att erbjuda högkvalitativ tapetseringstjänst till våra kunder. Med vår expertis och erfarenhet i tapetseringsbranschen kan du lita på oss för att förvandla ditt utrymme till något speciellt och unikt.

Vårt skickliga team av tapetserare har gedigen kunskap och erfarenhet när det gäller olika tapetseringsmetoder och tekniker. Oavsett om du vill ha en klassisk tapet, en modern mönsterdesign eller specialanpassade lösningar, är vi välutrustade för att möta dina önskemål.

man målar fönstret i ett hus med vit pensel
man målar yttervägg med rulle

Fasadmålning

Vi förstår att fasaden är det första intrycket av ditt hem eller företag, och därför lägger vi stor vikt vid att leverera enestående resultat. Vårt erfarna team av målare är specialiserade på att arbeta med olika typer av fasader och kan hantera alla utmaningar som kan uppstå under processen. Vi tar hänsyn till både estetiska och funktionella aspekter för att säkerställa att din fasadmålning inte bara är vacker, utan också hållbar och beständig mot väder och slitage.

man målar innerväggen i ett hus med gul rulle

Varför ska du välja oss?

  • Kunnig & erfaren personal.
  • Vi hjälper dig med hela projektet från början till slut.
  • Dokummenterade resultat!
logo

Kontakta oss

Ring till oss

076-052 30 81

Integritetspolicy